عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

استقبال ناتو از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا

استقبال ناتو از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا خبرگزاری رویترز سه شنبه گزارش داد که متحدان ناتو ضمن استقبال از پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آن را به عنوان تغییر سیاست آمریکا در اروپا می‌بینند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر یک دیپلمات در بروکسل مقر ناتو به رویترز گفت: بیشتر متحدان خواهان پیروزی بایدن در ماه آینده هستند، اما بدیهی است که آنها با دولت منتخب مجدد ترامپ نیز کار خواهند کرد.

رویترز همچنین به نقل از مقامات در بروکسل نوشت: در صورتی که نامزد دموکرات‌ها بتواند پیروز انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا شود، اتحاد نظامی ناتو برگزاری یک نشست در ماه مارس (فروردین) را در بروکسل برای استقبال از بایدن بررسی می‌کند. 

یک مقام دیپلمات دیگر به رویترز گفت: نشست ماه مارس به بایدن فرصتی می‌دهد تا اروپا و آمریکای شمالی را به هم نزدیک کند و همچنین به ناتو فرصت می‌دهد تا دوران ترامپ را پشت سر بگذارد.

روابط ناتو و آمریکا در مدت چهار سال ریاست جمهوری ترامپ با چالش‌هایی همراه بوده است، رییس جمهوری آمریکا بارها اعلام کرده که اتحاد غرب (ناتو) منسوخ شده و برخی از متحدان متخلف هستند.

ترامپ حتی در سال ۲۰۱۸  تهدید به خروج آمریکا از ناتو کرد.

بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در مهرماه سال جاری طی سخنرانی به انتقاد از سیاست خارجی دولت ترامپ پرداخت و گفت، متحدان ما در ناتو می‌گویند که نمی‌توانند روی ما حساب کنند. ما  خود را در شرایطی با امنیت کمتری یافته‌ایم. جهان کمتر به ما اعتماد دارد.

وی از پوتین انتقاد کرد و گفت: پوتین برای سر سربازان ما در افغانستان پول تعیین کرده است. ناتو در آستانه ترک خوردن است.

ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار